Široký sortiment na výrobu sviečok zo včelieho vosku

  • Úvod
  • >>
  • Dno hygienické plastové, Tatran B / Tatran 1/2B

Dno hygienické plastové, Tatran B / Tatran 1/2B

  • Dno hygienické plastové, Tatran B / Tatran 1/2B
  • 8051a.jpg
    8051a.jpg
  • 8051b.jpg
    8051b.jpg
23,00 s DPH / ks 19,17 € bez DPH / ks
Na sklade
Plastové hygienické (varroa) dno vhodné k polystyrénovým úľom Tatran B a Tatran B 1/2
Obj. čislo:
8051

Dno hygienické plastové, Tatran B / Tatran 1/2B

Plastové hygienické (varroa) dno vhodné k polystyrénovým úľom Tatran B a Tatran B 1/2. V spodnej časti dna pod mriežkou je umiestnený vyťahovací šuplík. Súčasťou dna je aj plastová letáčová zábrana.

Hlavné vlastnosti plastového hygienického dna:

  • kontrola varroázy
  • veľmi vysoká trvácnosť
  • jednoduché čistenie a dezinfekcia
  • nízka hmotnosť

Postup dezinfekcie plastového hygienického dna:

  1. Na dezinfekciu je potrebné použiť slabý 1% – 2% roztok hydroxidu sodného NaOH. Použitie silného roztoku hydroxidu sodného na plastovom dne môže viesť k strate ochranných vlastností.
  2. Pripravte si potrebné množstvo slabého roztoku NaOH do väčšej nádoby, do ktorej sa zmestí plastové dno.
  3. Ponorte plastové dno do roztoku s teplotou 20°C po dobu 15 minút. Dlhšie zadržanie dna v hydroxide sodnom spôsobí stratu jeho parametrov a tým urýchli proces starnutia produktu.
  4. Po vytiahnutí z alkalického kúpeľa dôkladne opláchnite plastové dno pod tečúcou vodou.

Orientačná hmotnosť: 2,500 kg

Strážiť zmenu ceny a dostupnosti

Ak chcete, zadajte e-mail a budeme Vás informovať o cene alebo skladovej dostupnosti tohto tovaru.

Vaša emailová adresa

Upozorni ma keď cena klesne pod

Najdôležitejšie novinky priamo na váš email

Získajte zaujímavé informácie vždy medzi prvými

Vaše osobné údaje (email) budeme spracovávať len za týmto účelom v súlade s platnou legislatívou a zásadami ochrany osobných údajov. Súhlas potvrdíte kliknutím na odkaz, ktorý vám pošleme na váš email. Súhlas môžete kedykoľvek odvolať písomne, emailom alebo kliknutím na odkaz z ktoréhokoľvek informačného emailu.