Široký sortiment na výrobu sviečok zo včelieho vosku

  • Úvod
  • >>
  • Časopis DYMÁK 3/2023

Časopis DYMÁK 3/2023

Novinka
3,40 s DPH / ks 3,09 € bez DPH / ks
Na sklade
Časopis pre včelárov, číslo 3/2023.
Výrobca:
Obj. čislo:
DYM-03/23

Časopis DYMÁK 3/2023

Časopis Dymák 03/2023 určený nielen pre včelárov.

Autor: Kolektív autorov | Vydavateľstvo: VINGUSTE, s.r.o. | Rok vydania: 2023
Detaily: 34 strán | slovenský jazyk | ISSN 2644-6448

Orientačná hmotnosť: 0,080 kg

Obsah čísla 3/2023:

Komix Dymákovci….. Obchodník ……….str.3

P. Grabczak: Takto to robím ja …. 4-6

J. Kolomý: Kalendárium ………..7-9

Š. Chriašteľ: Čo skontrolovať na jar? ………10-11

B. Novosad: Ako bojovať s klieštikom ….. 11

D. Prievalský: Ako predchádzam úhynom … 12

T. Vargapál: Moje skúsenosti s Demareé metódou …. 13-15

J. Goro: Pravda alebo hoax …………… 16 – 17

J. Pásler: Lis na rákos a nadstavok „B“ z rákosu ……….. 18-19

Š. Lukšík: Úl z rákosu (1.) ……………….20

R. Novosadová: Nové poplatky mnohých nahnevali …. 21

J. Kopernický: Včelári sa pýtajú – Dymák odpovedá……..22-23

J. Filip: Moje zariadenie na hypertermiu ………..24-25

V. Šumera: Artemisinin – podaří se snížit úhyny? ……….26-27

R. Novosadová: Nenechajme sa klamať ……….28

J. Vasiľ: Odborné pohľady na plemenivo a chov kvalitných matiek.....29-31

J. Meduna: Eurodadant: Úl Ing. Vladimíra Řeháčka ……… 31

J. Meduna: Petr Ivanovič Prokopovič (Historický cyklus 6.) ……… 32-33

L. Harbutová: Ako si založiť kvetnatú lúku? ……….34




 

Parametre

Hmotnosť 0,087 kg

Strážiť zmenu ceny a dostupnosti

Ak chcete, zadajte e-mail a budeme Vás informovať o cene alebo skladovej dostupnosti tohto tovaru.

Vaša emailová adresa:

Upozorni ma keď cena klesne pod

Najdôležitejšie novinky priamo na váš email

Získajte zaujímavé informácie vždy medzi prvými

Vaše osobné údaje (email) budeme spracovávať len za týmto účelom v súlade s platnou legislatívou a zásadami ochrany osobných údajov. Súhlas potvrdíte kliknutím na odkaz, ktorý vám pošleme na váš email. Súhlas môžete kedykoľvek odvolať písomne, emailom alebo kliknutím na odkaz z ktoréhokoľvek informačného emailu.