Široký sortiment na výrobu sviečok zo včelieho vosku

  • Úvod
  • >>
  • Dno hygienické plastové B Tatran, 1/2B

Dno hygienické plastové B Tatran, 1/2B

  • Dno hygienické plastové B Tatran, 1/2B
  • 8051a.jpg
  • 8051b.jpg
  • Dno hygienické plastové, B/Tatran 1/2B
25,30 s DPH / ks 21,08 € bez DPH / ks
Na sklade
Plastové hygienické (varroa) dno vhodné k polystyrénovým úľom Tatran B a Tatran B 1/2
Výrobca:
Obj. čislo:
8051
EAN:
8585059504546

Dno hygienické plastové B Tatran, 1/2B

Plastové hygienické (varroa) dno vhodné k polystyrénovým úľom Tatran B a Tatran B 1/2. V spodnej časti dna pod mriežkou je umiestnený vyťahovací šuplík. Súčasťou dna je aj plastová letáčová zábrana.

Hlavné vlastnosti plastového hygienického dna:

  • kontrola varroázy
  • veľmi vysoká trvácnosť
  • jednoduché čistenie a dezinfekcia
  • nízka hmotnosť

Postup dezinfekcie plastového hygienického dna:

  1. Na dezinfekciu je potrebné použiť slabý 1% – 2% roztok hydroxidu sodného NaOH. Použitie silného roztoku hydroxidu sodného na plastovom dne môže viesť k strate ochranných vlastností.
  2. Pripravte si potrebné množstvo slabého roztoku NaOH do väčšej nádoby, do ktorej sa zmestí plastové dno.
  3. Ponorte plastové dno do roztoku s teplotou 20°C po dobu 15 minút. Dlhšie zadržanie dna v hydroxide sodnom spôsobí stratu jeho parametrov a tým urýchli proces starnutia produktu.
  4. Po vytiahnutí z alkalického kúpeľa dôkladne opláchnite plastové dno pod tečúcou vodou.

Orientačná hmotnosť: 2,500 kg

Parametre

Hmotnosť 2,5 kg

Strážiť zmenu ceny a dostupnosti

Ak chcete, zadajte e-mail a budeme Vás informovať o cene alebo skladovej dostupnosti tohto tovaru.

Vaša emailová adresa:

Upozorni ma keď cena klesne pod

Najdôležitejšie novinky priamo na váš email

Získajte zaujímavé informácie vždy medzi prvými

Vaše osobné údaje (email) budeme spracovávať len za týmto účelom v súlade s platnou legislatívou a zásadami ochrany osobných údajov. Súhlas potvrdíte kliknutím na odkaz, ktorý vám pošleme na váš email. Súhlas môžete kedykoľvek odvolať písomne, emailom alebo kliknutím na odkaz z ktoréhokoľvek informačného emailu.