Široký sortiment na výrobu sviečok zo včelieho vosku

  • Úvod
  • >>
  • Invertofix roztok 1000 ml

Invertofix roztok 1000 ml

Novinka Zľava -15%

Invertofix roztok 1000 ml

53 € s DPH 45,05 s DPH / ks 36,63 € bez DPH / ks
Na sklade
+ -
Invertofix slúži na premenu stolného cukru na invertný sirup. Vďaka ekonomickému a jednoduchému použitiu riešenia Invertofix ste schopní zaistiť včelej rodine čerstvé krmivo obsahujúce všetky potrebné ingrediencie.
Obj. čislo:
INVERTOFIX-B

Invertofix roztok 1000 ml

Invertofix 1000ml slúži na premenu stolného cukru na invertný sirup. Vďaka ekonomickému a jednoduchému použitiu riešenia Invertofix sme schopní zabezpečiť včelej rodine čerstvé krmivo obsahujúce všetky potrebné ingrediencie. Okrem toho reguluje kyslosť hotového invertného sirupu, takže je ideálna pre zimné kŕmenie včiel a na jar pre stimuláciu roja. Invertofix je produkt, vďaka ktorému je kŕmenie invertným cukrom až o 30 % lacnejšie ako nákup invertného sirupu. Samotný stolný cukor veľmi rýchlo kryštalizuje, zvlášť pri nízkych jesenných a zimných teplotách. To vytvára značné riziko straty včelstiev, pretože vykryštalizovaná potrava pre nich už nie je užitočná. Potreba potravy včiel sa líšia v závislosti na ročnom období. Hotový produkt Invertofix je univerzálny riešenie nezávislé na ročnom období. V zime si ho môže včelstvo uložiť do buniek, pretože svojou konzistenciou pripomína med, podporuje dobré trávenie a vplyvom nízkej teploty nekryštalizuje. Na jar ale skvele stimuluje včelstvo podporuje jarné rozvoj. Obsahom fruktózy a glukózy napodobňuje prítomnosť nektáru. Na základe tohto typu stravy prikrmované včelstvá nielen dokonale prezimujú, ale aj na jar sú v plnej sile na začatie ďalšej sezóny.

VÝHODY APLIKÁCIE

• sirup počas zimovania v úľoch nekryštalizuje,

• žiadny škodlivý HMF v pripravenom sirupe,

• nezaťažuje tráviaci systém včiel, pH je podobné ako pri mede,

• znižuje mieru „únavy“ včiel pri spracovaní sirupu,

• zdravšie a dlhšie žijúce včely,

• zníženie nákladov na kŕmenie včiel v priemere o 30 %.

ZLOŽENIE
Cukor, prírodný enzým získaný zo Saccharomyces cerevisiae, prísady a pomocné látky

POKYNY NA APLIKÁCIU

  • Pretrepte fľaštičku s Invertofixom po dobu 30 sekúnd.
  • Pri príprave cukrového sirupu je veľmi dôležité voliť čo najkvalitnejší cukor (rafinovaný cukor, kryštálový cukor, nespracovaný cukor, najlepšie farmaceutický cukor).
  • Pripravte si cukrový sirup z cukru a vody v pomere 1:1 alebo 3:2.
  • Použite 5 ml Invertofixu na každý kilogram cukru.
  • Teplota pri miešaní 20 - 40 °C.
  • Dôkladne premiešajte a nechajte odstáť pri izbovej teplote 16 - 24 hodín.
  • Invertný sirup je pripravený na kŕmenie včiel.
  • Parametre

    Hmotnosť 1,1 kg

    Strážiť zmenu ceny a dostupnosti

    Ak chcete, zadajte e-mail a budeme Vás informovať o cene alebo skladovej dostupnosti tohto tovaru.

    Vaša emailová adresa:

    Upozorni ma keď cena klesne pod

    Najdôležitejšie novinky priamo na váš email

    Získajte zaujímavé informácie vždy medzi prvými

    Vaše osobné údaje (email) budeme spracovávať len za týmto účelom v súlade s platnou legislatívou a zásadami ochrany osobných údajov. Súhlas potvrdíte kliknutím na odkaz, ktorý vám pošleme na váš email. Súhlas môžete kedykoľvek odvolať písomne, emailom alebo kliknutím na odkaz z ktoréhokoľvek informačného emailu.