Široký sortiment na výrobu sviečok zo včelieho vosku

  • Úvod
  • >>
  • Časopis DYMÁK 11/2022

Časopis DYMÁK 11/2022

2,90 s DPH / ks 2,64 € bez DPH / ks
Na sklade
Časopis pre včelárov, číslo 11/2022.
Výrobca:
Obj. čislo:
DYM-11/22

Časopis DYMÁK 11/2022

Časopis Dymák 11/2022 určený nielen pre včelárov.

Obsah čísla:

M. Urban: Komix Dymákovci v detektívke (4.)………2

J. Kováčik: Takto to robím ja ………4-7

Š. Chriašteľ: Čo skontrolovať počas zimovania ……… 8-9

D. Dedinský: Kalendárium ekovčelára …………. 10

J. Goro: Klieštik dobíja Austráliu ……….. 11

J. Goro: Letáče treba na zimu zúžiť! Pravda alebo hoax? ……..12-13

J. Kolomý: Zimní příprava včelaře, vyvařování vosku …………..14-15

J. Jacečko: Včelári rusínskeho kraja – Ján Fečo …………… 16 – 17

J. Pásler: Inovovaný ilustrovaný plán na Liebigovo dno …………18-19

M. Korec: Odkaz môjho otca, vášnivého včelára ……………20-21

M. Mačička: Tukovo-bielkovinové teleso …………… 23

D. Dedinský: Trúdie mlieko – apilarnil …………………. 24

M. Petruška: Zlepšovatelia a vynálezcovia sa stretli v Trenčíne …….. 25

M. Laho, J. Klaudíny: P. Larvae – Pôvodca MVP: Genotypy (2) ….. 26-27

M. Burzynska: Malinový med pod lupou ……………………………28-29

M. Semelbauer: Kde by žili včely, keby nebolo ľudí? ………………30-31

J. Meduna: Minulost známá – neznámá … F. von Hruschka ……. 32-33

Autor: Kolektív autorov | Vydavateľstvo: VINGUSTE, s.r.o. | Rok vydania: 2022
Detaily: 33 strán | slovenský jazyk | ISSN 2644-6448

Orientačná hmotnosť: 0,080 kg

 

Parametre

Hmotnosť 0,087 kg

Strážiť zmenu ceny a dostupnosti

Ak chcete, zadajte e-mail a budeme Vás informovať o cene alebo skladovej dostupnosti tohto tovaru.

Vaša emailová adresa:

Upozorni ma keď cena klesne pod

Najdôležitejšie novinky priamo na váš email

Získajte zaujímavé informácie vždy medzi prvými

Vaše osobné údaje (email) budeme spracovávať len za týmto účelom v súlade s platnou legislatívou a zásadami ochrany osobných údajov. Súhlas potvrdíte kliknutím na odkaz, ktorý vám pošleme na váš email. Súhlas môžete kedykoľvek odvolať písomne, emailom alebo kliknutím na odkaz z ktoréhokoľvek informačného emailu.