Široký sortiment na výrobu sviečok zo včelieho vosku

  • Úvod
  • >>
  • Stáčacia nádoba nerezová 100l, OPTIMA

Stáčacia nádoba nerezová 100l, OPTIMA

  • Stáčacia nádoba nerezová 100l, OPTIMA
  • Súbor_(2)
  • stacacia_nadoba_optima1.jpg
  • stacacia_nadoba_optima2.jpg
  • stacacia_nadoba_optima3.jpg
  • Stáčacia nádoba nerezová 100l, OPTIMA
129 s DPH / ks 107,50 € bez DPH / ks
Na sklade
Nerezová stáčacia nádoba rady OPTIMA Line s objemom 100l (na 135 kg medu).
Výrobca:
Obj. čislo:
7036_RU
EAN:
8585059504300

Stáčacia nádoba nerezová 100l, OPTIMA

Nerezová stáčacia nádoba rady OPTIMA Line s objemom 100l (na 135 kg medu) má plastový nožový výpustný ventil s priemerom 6/4" a nerezové veko s madlom. Bubon nádoby s dnom sú vyrobené z nerezového plechu s hrúbkou 0,6 mm a sú spájané bez zvárania s použitím spájacej technológie, vďaka ktorej to vyzerá veľmi esteticky.

Stáčacia nádoba slúži na plnenie, resp. stáčanie medu do pohárov. Zároveň je možné nádobu použiť aj na čerenie, čo znamená, že sa med nechá v nádobe až do úplného vyplavenia nečistôt na hladinu medu v stáčacej nádobe. Nečistoty sa následne vyberú. Súčasťou stáčacej nádoby je aj nerezové veko s madlom. Nádoba je vyrobená z potravinárskeho nerezu, ktorý je vhodný pre styk s potravinami. Pri dne nádoby je ľahko otvárateľný plastový výpustný ventil.

Technické parametre:

Objem (kg) : 100l (cca. 135 kg)
Výpustný ventil : plastový 6/4"
Rukoväte : NIE
Cedník : NIE
Hrúbka plechu : 0,6 mm
Priemer : 500 mm
Výška : 610 mm

Parametre

Hmotnosť 8,4 kg

Strážiť zmenu ceny a dostupnosti

Ak chcete, zadajte e-mail a budeme Vás informovať o cene alebo skladovej dostupnosti tohto tovaru.

Vaša emailová adresa:

Upozorni ma keď cena klesne pod

Najdôležitejšie novinky priamo na váš email

Získajte zaujímavé informácie vždy medzi prvými

Vaše osobné údaje (email) budeme spracovávať len za týmto účelom v súlade s platnou legislatívou a zásadami ochrany osobných údajov. Súhlas potvrdíte kliknutím na odkaz, ktorý vám pošleme na váš email. Súhlas môžete kedykoľvek odvolať písomne, emailom alebo kliknutím na odkaz z ktoréhokoľvek informačného emailu.